Naudojimas: Pasukite antgalį į „ON“ padėtį. Prieš naudodami visada išbandykite nepastebimoje vietoje, kad patikrintumėte spalvos atsparumą. Užpurkškite ant dėmėtos ar nešvarios vietos ir palikite 5 minutes. Nuvalykite perteklių nuo audinio ar kilimo švaria šluoste. Kilimui išdžiūvus, išsiurbkite kilimą, kad atkurtumėte jo tekstūrą. Siekdami optimalių rezultatų, dėmes apdorokite, kol jos šviežios.

Netinka naudoti: vilnai, aksomui, brokatui, viskoziniam šilkui, rytietiškiems kilimams, zomšiniams ir odiniams paviršiams.

Dėmesio! Naudokite produktą atsargiai. Prieš naudodami visada perskaitykite etiketę ir produkto informaciją. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Žmonės su jautria oda, naudodami šį gaminį, turi mūvėti pirštines.

 

Sudėtis: < 5% nejoninės, anijoninės PAM, balinimo medžiagos dieguonės pagrindu. Kvapiosios medžiagos: limonenas.

 

UFI: 3FXI-60F0-G004-HTRT

Prekės ženklas – The pink stuff

Kilmės šalis – Anglija

Kodas - 5060033822784

Kiekis – 500ml.

Gamintojas:

Star Brands Ltd.

www.thepinkstuff.co.uk

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

5 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą