Dozavimas: 1 kaušelis - 30g. Išankstinis mirkymas: 1 kaušelį ištirpinkite 3 l vandens ir mirkykite ne ilgiau kaip 1 valandą, tada skalbkite kaip įprasta. Skalbimo mašinos: Vienam skalbimui įdėkite 1 kaušelį kartu su įprasta skalbimo priemone, o stiprioms dėmėms naudokite 2 kaušelius.

 

Įspėjimas: Visada laikykitės skalbimo nurodymų ant drabužių priežiūros etikėtės. Prieš naudodami patikrinkite spalvos atsparumą ir, jei abejojate, išbandykite nepastebimoje vietoje. Nenaudokite ant švelnių audinių: vilnos, šilko, odos, apmušalų. Nenaudokite ant apdorotų arba padengtų paviršių, pavyzdžiui, medžio, metalo apdailos ir pan. Nemirkykite audinio su metaliniais tvirtinimo elementais arba ugniai atsparios medžiagos. Nepalikite ant tiesioginių saulės spindulių. Nemaišykite su chloro pagrindu pagamintais balikliais. Nelaikykite šio produkto tirpalų sandarioje talpykloje, nes jis ir toliau skirs deguonį. Nenaudokite jokiam drabužiui su užrašu DO NOT BLEACH ar lygiaverčiu simboliu.

Pavojus!

Kenksminga prarijus. PRARIJUS: skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / gydytoją / gamintoją. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Sukelia stiprų akių dirginimą. Jei reikia medicininės konsultacijos, po ranka turėkite produkto talpyklą arba etiketę. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Dėvėkite akių/veido/rankų apsaugos priemones. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Vartojant nevalgyti, negerti ir nerūkyti. Sudėtyje yra NATRIO PERKARBONATO. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai skalaukite vandeniu. Jei įmanoma, išimkite kontaktinius lęšius. Tęsti skalavimą. Gali ėsdinti metalus. Išmeskite turinį/talpą pagal vietinius ir nacionalinius teisės aktus.

 

Sudėtis: > 30% deguonies pagrindo baliklis. 5% anijoninės PAM, optiniai balikliai, subtilizinas, kvapiosios medžiagos, amilazė.

UFI: PMD1-00AD-K007-F2GY

 



Prekės ženklas – The pink stuff

Kilmės šalis – Anglija

Kodas - 5060033820162

Kiekis – 1kg.

Gamintojas:

Star Brands Ltd.

www.thepinkstuff.co.uk

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse. 

4 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą